Ola Ulfsby Bottheim will be the program manager for restructuring in Sel municipality

Ola Ulfsby Bottheim blir programleder for omstilling i Sel kommune

Ola Ulfsby Bottheim er ansatt i stillingen som programleder for omstilling i Sel kommune. Han uttaler: 

 

– Jeg gleder meg ydmykt til å starte som programleder for omstilling i Sel kommune.  Det skal bli både spennende og interessant å jobbe sammen med det dyktige næringslivet som er i kommunen. Sel har veldig mye å by på!  Jeg vil i starten prioritere å besøke ulike bedrifter for å bli kjent.  Min viktigste rolle blir å bistå og legge til rette for utvikling.  Det er først når vi kjenner hverandre og forstår hverandre at vi sammen kan få gjort noe.  Til flere vi er som samarbeider og jobber for felles mål, til sterkere kraft i omstillingsarbeidet blir det.

 

– Det siste året har jeg arbeidet med omstilling innen reiselivet i Rauma, og jeg sitter i styret for utviklingsselskapet Nordveggen AS som har sin base på Åndalsnes.  I tillegg til erfaring fra reiselivet, har jeg tidligere arbeidet innen både varehandel, landbruk, bank, IKT og transport.
Jeg bor på Lesja og har utdannelse innen økonomi fra NMBU på Ås og fra universitet i England.